We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chichi Blue Van Het Heerehof Z

Geboren op 21/06/2023

Colorit Z x Zirocco Blue VDL x Tresor D'Opaline

Het pittige maar werkwillende karakter van de moeder wordt perfect aangevuld door de betrouwbare eigenschappen van Colorit Z. Deze degelijke en gebalanceerde bloedlijn zal zorgen voor tijdloze kwaliteit en een hoog rijgenot. 

Naast de kwalitatieve hengstenlijn kent Chichi Blue ook een sterke merrielijn. De moeder was een beloftevolle merrie (vrijspringen filmpjes beschikbaar) maar door een kwetsuur enkel nog recreatief te rijden. HoneyB Van Het Heerehof, de halfzus van Givenchy uit dezelfde moeder, springt 1.40 bij de Junioren.

Chichi Blue loopt braaf mee aan het halster, ze is heel nieuwsgierig en houdt van alle aandacht die ze krijgt. Ze komt dagelijks buiten op de weide met haar moeder en andere merries met veulen, ’s nachts worden ze op stal gezet. Zo wordt ze van jonge leeftijd alle basishandelingen (halster aan, volgen aan het touw, voetje geven,...) gewoon.

Chichi Blue is steeds te bezichtigen op afspraak. Contacteren kan via mail of via 04 79 80 52 34.
Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader COLORIT Z
Vader van vader CORIANO Z
v.v.v. CORRADO I
m.v.v. OPTION
Moeder van vader CAMPINA
v.m.v. CAPITOL I
m.m.v. T-SAN SIRA
Moeder GIVENCHY VAN HET HEEREHOF
Vader van moeder ZIROCCO BLUE VDL
v.v.m. MR. BLUE
m.v.m. LICORNE DES FORETS
Moeder van moeder DWENDOLINA VAN HET HEEREHOF
v.m.m. TRESOR D' OPALINE
m.m.m. GWENDOLINA