We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kayda is een knappe D pony merrie die net 4 jaar is geworden, bijzonder lief in de omgang, een echte knuffel.
Wij hebben Kayda zelf gefokt uit onze C spring merrie Chipz en de D spring hengst Kylian van Orchid. Kayda is momenteel 142 cm en groeit zeker nog een stukje door. Kayda was bedoeld voor onze dochter als grotere opvolger van haar C-pony maar onze dochter is te snel gegroeid en nu zijn we voor haar op zoek naar een E-pony of paard om verder de sport in te gaan.
Kayda is door onze dochter zelf recent onder het zadel gebracht maar is nog wel wat groen. Niet geschikt als beginnerspony. Mee geweest op de trailer naar de ponyclub, doet het goed in een vreemde groep paarden en is bijzonder leergierig. Ook al een sprongetje gedaan en een bosritje vind ze erg leuk. Kayda is erg voorwaarts en goed aan het been.
Deze pony is  voor een wat gevorderde sportruiter met rustige hand en been een uitstekende basis om te leren springen, dressuren of eventing te rijden. Je kan haar helemaal naar je eigen hand zetten. Ze staat met onze andere ponies en paarden de gehele dag buiten, ze kan niet alleen zijn en ook niet de gehele dag op stal!
We zoeken voor haar een ambitieuze ruiter of amazone die haar de ruimte kan bieden die ze nodig heeft, laat ons weten wat jouw ideeën hierover zijn .
Kayda valt in de normale prijsklasse en als je geïnteresseerd bent stuur dan een WhatsApp naar 06-53217679. Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Kylian van Orchid
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Chipz
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.