We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tommy BB is een stoer hengstveulen van Nick Wimphof x Negro x Welthit 2. Zijn stap is ruim en hij draaft met veel tritt in de benen en  heeft een hele mooie ruime galop. Zijn chique hoofdje heeft hij van zijn moeder geërfd, hij is van 16-4-2023. 

Moeder Anouk heeft zelf op Z1 niveau gelopen en haar nakomeling Olympia BB is vorig jaar Elite geworden met 75 punten voor exterieur en 80 punten voor de beweging. Uit de moederlijn van Anouk (slechts 3 nakomelingen) zien we nog het PSG paard Bonnie en Z1 Paard Caransa.

De vader van Tommy BB is Nick Wimphof  en hij heeft vorig jaar zomer hele mooie prestaties neergezet onder Wendy Kuiken in de Subli en Pavo Cup waarin hij bij beide competities de finales bereikte. Ook foktechnisch heeft hij het goed gedaan. Een mooie veulencollectie die van zich deed spreken op de diverse veulenkeuringen door geheel Nederland en kreeg een mooi commentaar van de KWPN-jury tijdens de afstammelingenkeuring in Ermelo. John Tijssen heeft de teugels overgenomen en mooie scores neergezet in de Hengstencompetitie van 80 punten plus. Nick Wimphof is een hengst met een gemotiveerde instelling en dit heeft hij niet van een vreemde. Zowel vader Just Wimphof, moedersvader Bordeaux als zijn moeder Hiana en haar volle broer Johnny Depp hebben een uitzonderlijke goede instelling. Daarnaast komt Grand Prix-talent Foundation onder Kirsten Brouwer uit dezelfde grootmoeder. Nick Wimphof is een zeer getalenteerd paard waarvan wij veel verwachting hebben richting zijn dressuurtoekomst. 

https://www.uytert.nl/nl/nick-wimphof
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2499283/tommy-bb

Stamboom

Vader Nick Wimphof
Vader van vader Just Wimphof
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Anouk
Vader van moeder Negro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Welt hit2
m.m.m.