We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens jonge aanwas te koop aangeboden:

Mijn fijne 9 jarige PSG geklasseerde Elite merrie Kaspara DFB.

Ze is mijn eerste zelf gefokte veulentje en ik heb beide ouders ook gereden. Kaspara is een grote dame, ongeveer 1.78 m. en ik breng haar momenteel uit in de PSG. Kaspara heeft karakter, maar is wel 100% eerlijk. Dit uit zich voornamelijk in de omgang, onder het zadel is ze fijn te rijden en ze zou ook geschikt kunnen zijn voor overgang pony-paard als iemand de juiste hulp en begeleiding heeft. Ik heb haar onlangs 2 weken verleased aan een buitenlandse jeugdruiter en die heeft na slechts een week trainen met haar een internationale wedstrijd gereden. Ze heeft veel (grotere) wedstrijden gelopen, zowel indoor als outdoor en scoort regelmatig boven de 70%.

Het is een paard met een gebruiksaanwijzing, maar omdat ze hier geboren is, is de hele geschiedenis bekend en kan ik ook alles meegeven wat ik van haar weet. Ondanks haar maat is ze licht te rijden, ze kan zowel op trens als Stang&Trens. Ze heeft drie goede gangen en is echt een ''proevenpaard''. Ze reist niet graag alleen, wel heel makkelijk te laden en met een reismaatje erbij is ze rustig en kan ze ook prima een tijdje staan wachten.

Ze zou het best passen op een plek waar ze veel naar buiten kan.

Ze is recent volledig gekeurd (April 2024), rapport en röntgenfoto`s voor handen. Prijsklasse €40.000,- tot €60.000,-, BTW van toepassing.

Voor meer informatie of een afspraak: femkebeljon@hotmail.com of +31 6 12929721.

Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Charmante
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Flemmingh
m.m.m.