We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Flash is een talentvolle 11 jarige Z-dressuurpony (ruin) met een gouden karakter. Een knuffelpony op stal en een harde werker onder het zadel. Flash meet 1.47m (D-pony) en is volledig gekeurd zonder bevindingen.    

Flash is op wedstrijd uitgebracht op M-dressuurniveau en loopt thuis al reeds op Z-niveau. Met gemak loopt hij bijvoorbeeld de galopappuyementen en zelfs werkpirouettes door. Flash speelt met de diverse onderdelen, is erg licht & makkelijk in de aanleuning en wil áltijd blijven werken. Flash zou in de sport zowel bij de pony’s, als met gemak het verschil bij de paarden kunnen maken. Onder het zadel voelt Flash heel fijn aan en hij geeft je een heel veilig gevoel.

Bokken, bijten of steigeren kent hij absoluut niet. Flash is een echt spiegeltje, hij past zich gemakkelijk aan en met de juiste aanwijzing vertrouwt hij volledig op de ruiter. Een ruiter(tje) met ambitie in de dressuursport die al enige ervaring heeft en er ook ‘’aan durft te rijden’’ zou het beste passen.

Flash heeft geen stalgebreken, is lief en sociaal naar andere paarden en kan zowel alleen als met andere paarden buitenstaan. Alleen op stal staan is ook geen probleem. Trailerladen gaat zonder enige moeite. Een buitenrit maken kan ook met Flash (zowel alleen als samen) en de afwisseling vindt hij erg leuk. Zo maakt Flash ook graag een sprongetje.

Jaarlijks is Flash geënt, de tandarts komt elk jaar (afgelopen februari voor het laatst geweest) en ook de hoefsmid komt met regelmaat. Zijn hoeven zijn sterk en Flash staat correct op de benen. Flash heeft geen blessures gehad en is hard op het beenwerk.

Met pijn in het hart, maar met liefde voor Flash mag hij bij de juiste klik naar een 5 sterren huisje verhuizen en iemand héél erg gelukkig maken.

Bij serieuze interesse graag contact opnemen met +31 6 12559926

Stamboom

Vader Orchard Limb-Lopper
Vader van vader Cocky Dundas BB
v.v.v. Mandamus
m.v.v. Heathersong
Moeder van vader Upperten Golden Jeanne
Keur, Elite
v.m.v. Lisvane Pegasus
m.m.v. Upperten Copper Empress
Ster, Preferent
Moeder Pacific Princess v.d. Manuhoeve
Vader van moeder
Baccarav van de Corijon
v.v.m. Baccarat
Preferent, Prestatie
m.v.m. Ava van de Coryon
Moeder van moeder Angel Princess
v.m.m. Neron
m.m.m. Bermuda Princess