We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij bieden een fijne 6-jarige stamboek keur merrie te koop aan. Ze heeft al een hoogte van 1.20 meter gesprongen en laat veel potentie zien. Deze schimmel merrie heeft een fijn karakter en is braaf in de omgang. Ze begint het springen steeds beter te begrijpen en leuker te vinden. Met de juiste training en ruiter heeft ze de mogelijkheid om verder te groeien in de springsport. Ze is op stal lief en geduldig en aanhankelijk, met rijden is het soms een clown maar als je haar hebt leren kennen kun je dit goed voor je laten werken waardoor ze geschikt is voor ruiters van verschillende niveaus. De merrie is onlangs gekeurd met het oog op verkoop en heeft geen bemerkingen. Ze heeft ook geen stal ondeugden. Ze is goed verzorgd en up-to-date met vaccinaties en ontworming. Haar oma Rubio Monocoat Electric is ook in ons bezit geweest en heeft 1.50 gesprongen haar moeder is nog steeds hier en heeft al voor een paar hele fijne nakomelingen gezorgd waarvan er hier ook een paar te bezichtigen zijn. De merrie zou later ook goed ingezet kunnen worden als fokmerrie.

Als je op zoek bent naar een lieve springmerrie met potentie, of eventueel andere jonge paarden neem dan contact met ons op via info@xstables.com of whats app 0631927124

Stamboom

Vader Glenn
Vader van vader Zirocco Blue
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ilanda
Vader van moeder California
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rubio Monocoat Electric
v.m.m. Ukato
m.m.m.