We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken voor onze tweejarige paarden een goed tehuis waar ze hun verdere sportcarrière voort kunnen gaan zetten. Beide paarden zijn vanaf veulen in ons bezit, braaf, veel in de hand geweest en lopen netjes mee aan een touwtje. Ze kunnen vast staan op de poetsplaats en zijn netjes geënt, ontwormt en naar de hoefsmid geweest. Beide ook onlangs röntgenologisch gekeurd incl. rug en hals en goed bevonden. De ogen en het hart zijn ook gecheckt en goed.

Romijn: (foto 1 Links + foto 2 t/m 4) Ruin, geb. 2 mei 2021, afstamming Spielberg x Andretti  (Elite ibop prok) x Vincent (ster preferent).
Romijn is waar zijn vader om bekend staat, een heel fijn gemakkelijk paard. Hij is gek op aandacht, laat alles heel gemakkelijk toe en kan niet wachten om aan het werk te gaan. Dat wordt straks opstappen en wegrijden dus ook geschikt voor een jeugdige ruiter die met een jong paard aan de gang zou willen. Romijn zal naar verwachting uitgroeien tot een paard van 1.65/1.70m

Rolo (foto 1 rechts + foto 5 t/m 7): Merrie, geb. 17 april 2021, afstamming Malo (toto jr x desperado) x Sandreo (ster preferent) x Osmium (keur, preferent)
Rolo is een heel lief en mens gericht paard welke rustig aan het werk gezet moet worden. Ze komt uit een hele mooie sportstam en zal dit met haar kwaliteit en looks zeker voort gaan zetten. Rolo is groot en zal daarom ook nog wat tijd nodig hebben om uit te groeien, naar verwachting wordt dit een paard van rond de 1,75m

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.