We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met een uitzonderlijke pedigree, enorm potentieel en voldoende pit onder het zadel, stellen wij jullie graag voor aan Mystique Dream vh Aegroschot ( Glocks Dreamboy x Zack).  

De rechtstreekse moederlijn van onze merrie kent een lange lijst aan succesverhalen. Ongetwijfeld is de hengst Furstenball de meest gekende. Hiernaast stammen ook gekeurde hengsten als HotSpot (v. Hotline), Desiderio (v. Dimaggio), Diego Maradonna (v. Dimaggio), Whinehouse (v.Wyton) en verschillende succesvolle veiling- en sportpaarden af van deze moederlijn.

Dat sport een garantie is, kunnen wij zelf ook bevestigen via de volle zus van Mystique: 
- Kampioen op het veulenkampioenschap te Vechta 
- Winnaar aanlegtest kortenmark (5YO)
- Winnaars SBB-competitie 2022

Mystique zelf werd 3de tijdens het veulenkampioenschap te Vechta in 2018. Ze beschikt over 3 ruime, goede gangen en is zeer nuchter onder het zadel. Ze is slechts 6 maanden onder het zadel, maar leert snel. 

!! Wij zien haar graag terecht komen bij een ruiter/amazone met geduld en gevoel. Iemand met wedstrijdambitie die een 5* huisje kan garanderen. Gezien haar jonge leeftijd en beperkte ervaring is het paard niet geschikt voor beginnende ruiters. !!

Mystique valt in de hogere prijsklasse (btw inclusief). 

Stamboom

Vader Glock's Dreamboy
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mezzoforte
Vader van moeder Zack
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Merethe
v.m.m. Florestan I
m.m.m. Maradonna