We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

4- jarig springpaard met potentie voor het hogere werk!
Tiger is een fijn te rijden ruin die nu ruim een jaar onder het zadel is. Hij heeft al veel gezien en loopt ondertussen makkelijk een 1.00m parcours rond, ook in de dressuur loopt hij nu op L niveau thuis, oftewel het ideale paard om op te pakken en verder mee de springsport in te gaan. Hij is niet kijkerig of ril op wedstrijd, maar wel scherp en wil graag zijn best doen. Trekt fijn aan op de hindernissen en denkt met je mee erover, hij zal nooit stoppen! Ook tussen de witte hekjes loopt hij braaf zijn proefje rond, daarmee zou hij ook zeker geschikt zijn voor de eventing, want hij kijkt nergens naar. 
In de omgang een makkelijk nuchter paard, braaf bij de hoefsmid, dierenarts en met trailerladen. Altijd netjes enten en ontworming bijgehouden. 
Hij wordt verkocht omdat ik merk dat ik hem niet de juiste opleiding tot springpaard kan geven en zelf gewoon de ervaring mis om hem naar een hoger niveau te tillen terwijl hij laat zien en merken dat hij dit makkelijk aan kan. Daarom zou ik hem ook graag bij iemand zien die met hem aan de slag gaat en hem verder gaat uitbrengen in de sport. Bij de juiste match en 5-sterren huisje is de prijs ook bespreekbaar.  
Toen ik hem in januari 2021 heb gekocht is hij klinisch goedgekeurd, alle keuringen toegestaan kosten koper. 
Bij interesse graag appen of bellen naar 0653123457

Stamboom

Vader Poker de Mariposa
Stb.
Vader van vader Nabab de Reve
BWP Ambassadeur, stb.
v.v.v. Quidam de Revel
Stb.
m.v.v. Melodie en fa
Moeder van vader Ilena de Mariposa
v.m.v. Berlin
Pref.
m.m.v. Flora de Mariposa
VB.
Moeder Nirvana van D’Avrije
Vader van moeder Bisquet Balou van de Mispelaere
Elite
v.v.m. Balou de Rouet
m.v.m. Philippa
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.