We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij op zoek naar een nieuwe eigenaar voor onze fantastische merrie Earl Grey (stamboeknaam Eiana P). 
Earl Grey heeft in het verleden in de internationale 2span sport gelopen, uitkomend voor Frankrijk. Wij zijn sinds 3 jaar eigenaar en hebben haar altijd ingezet voor authentiek gerij. Ze kan zowel in enkel, tweespan als tandem lopen. Vierspan hebben wij nooit geprobeerd maar ik verwacht dat ze dit ook vlekkeloos oppakt. 
Ze is bij ons zadelmak gemaakt en heeft verdienstelijk in de dressuur gelopen en is inmiddels M1 startgerechtigd. 

Momenteel heeft ze een prachtig schimmelkleurig merrieveulen van de dressuur hengst McLaren aan de voet welke begin augustus afgespeend wordt. Dit jaar is ze weer gedekt met McLaren (Morricone x Sir Donnerhall I) en ondertussen ook drachtig gescand (dekdatum 7 juni 2023). 

De reden dat wij haar verkopen is dat alle evenementen waar wij meerijden meerdaagse evenementen zijn en ze helaas slecht kan aarden in tijdelijke stallen. Ze staat het liefst 's avonds weer in haar eigen vertrouwde box. Om die reden pakken wij vaak onze andere paarden en blijft Earl Grey staan. 
Transporteren is daarentegen geen(!) probleem, je kan alleen met haar op pad zowel op de trailer als op de vrachtwagen. 

Earl Grey is een pittige maar bovenal bloedmooie, werkwillige merrie, maar door haar sterke karakter helaas niet geschikt voor een beginner. 
Op dit moment staat ze, op wat longeren na, niet in training. Ze staat normaal rondom op ijzers, maar die zijn er momenteel af wegens veulen.
Ze wordt 2x per jaar geënt tegen influenza en rhino daarnaast wordt er elk jaar mestonderzoek gedaan waarbij ze altijd negatief is.
Ze is niet gekeurd, mag uiteraard op kosten van de koper gedaan worden. Locatie Harmelen (Utrecht, NL)

Filmpjes; 
https://youtube.com/shorts/LPXffI703U8?feature=share

https://youtube.com/shorts/9ZPQ-uyswSs?feature=share

https://youtube.com/shorts/cIMjdRvKDB4?feature=shareStamboom

Vader Uromast
Vader van vader Manno
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zarelmoer
Keur Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ziana
Ster
Vader van moeder Saffraan
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tiana
Ster
v.m.m.
m.m.m.