We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ti Amo Irginia BtH

Ti Amo Irginia BtH is een prachtig merrieveulen van de hengst Extreme US. Een echte belofte voor de toekomst. Ze komt uit een interessante merrielijn: De Cimbria-stam waar onder andere goedgekeurde hengsen als Patser - Cocktail Time komen.
Ti Amo komt altijd naar je toe als ze je ziet, ze is niet snel onder de indruk en ook heel sociaal naar andere paarden. Ze heeft een heel bijzondere kleur met zwarte aalstreep over haar rug tot aan haar staart. Alleen op haar voorhoofd heeft ze enkele witte haren. Het was tot nu toe een echte toverbal, dat is op de foto's te zien. We verwachten dat ze uiteindelijk helemaal zwart(bruin) wordt.
Ti Amo is correct gebouwd en stapt uitstekend, ze draaft en galoppeert correct, mooi en lichtvoetig door de wei. Ze heeft veel souplesse en lossigheid. We zien haar graag gaan naar een ambitieuze ruiter, maar ze is ook interessant voor de fokkerij. Echt een om te komen bezichtigen!

Jirginia BtH
Moeder Jirginia BtH scoorde op de stamboekkeuring maar liefst 80 punten voor haar stap en wist daarnaast ook nog eens 80 punten voor haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid te behalen. Ze is inmiddels elite.
Mm is West-Verginia van Kairos, zij staat te boek als de moeder van Donovan van Kairos (Gr Pr dr.). 
Uit de directe moederlijn komen vele succesvolle sportpaarden waaronder Fallatijn, Int. Gr Pr dressuur, Just Royal Dancer GGH NRPS / Int Gr Pr dressuur, Ferrero NED ZT

Filmpjes beschikbaar via whatsapp 0653745554

Stamboom

Vader Extreme US
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jirginia BtH
Elite IBOP (dr) prok
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder West-Verginia van Kairos
Reg A
v.m.m. Lord Sinclair
m.m.m. Herginia
Stb Keur, Preferent, Prestatie