We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Heidepeels Jazz (ster)

1.34m
7 jaar
B dressuur met 16 winstpunten
Outdoor 2022 reservekampioen🥈 van Drenthe met ticket voor de Nederlandse.
Indoor 2023 3e van Drenthe🥉

Afgelopen seizoen mee gedaan aan het Jeugd Stimulerings Plan.

Jazz is een pony met veel kwaliteit, dit zie je ook terug tijdens het rijden; altijd eerlijk maar wil op een goede manier wel graag werken. Op stal een echte knuffelkont 🧸 1 x roepen en ze komt achter uit de wei in galop met haar oortjes naar voren naar je toe en begroet je altijd vrolijk op stal. Braaf op buitenrit, wasplaats en loopt zo de trailer op. Springen doen we af en toe voor de afwisseling thuis maar wilde eerst de dressuur basis er goed in hebben.

2020 klinisch en röntgen (benen) goedgekeurd

Jazz is een dochter van de multikampioen Heidepeels Constantijn. Constantijn behoort tot 1 van de meest succesvolle sportponies van Nederland. Vader van Constantijn is de legendarische hengst Equus Raspoetin. Deze Raspoetin leverde aan de lopende band top sportponies af. Voor het moederschap van Jazz tekent de Preferente merrie Els Remke. Een dochter van Bartolin uit een moeder van Blenthi Puck. Deze lijn gaat terug op dezelfde lijn als de USA hunterkampioen Henshof Rafael. Els Remke is ook de moeder van de stamboek hengst Heidepeels King George. Jazz is een product van zowel een sportrijke vader- als moederlijn.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.