We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: KORTGENE
FOKKER: Cavalo Horse Breeding
Contact: Mw. E. Bolluijt - +31621516976
--------------
Catootje, een heerlijk springveulen met een prachtige bloedlijn! Dit veulen komt uit een merrielijn die keer op keer bewijst internationale springpaarden voort te brengen. Maar liefst 4 generaties prestatie merries op een rij en daarmee is Catootje ook zeer interessant voor de fokkerij!

Catootje heeft niet alleen een geweldig karakter, maar is ook correct gebouwd met een mooie sterke bespiering. Ze beweegt soepel, heeft een fantastische galop en toont de reflexen die je graag ziet bij een toekomstig springpaard. 

Dit veelbelovende veulen heeft alle potentie om uit te groeien tot een succesvolle springatleet. Mis deze kans niet om Catootje in huis te halen en te investeren in een veelbelovende toekomst in de springsport!
------
Meer informatie op www.veulentekoop.nl
------
Vader is  Count on Me Z (v. Comilfo Plus Z x Carthago), de droomhengst van Judy Ann Melchior.Wie herinnert zich hen niet? Judy Ann Melchior en haar extreem competitieve Carthago Z merrie Cha Cha Z. Samen wonnen ze de Nations Cups van Gijon, Falsterbo én wonnen ze met het Belgische team de bronzen medaille op de WEG in Lexington! Na haar carrière werd Cha Cha Z in 2014 gepaard aan het aanstormende talent Comilfo Plus Z in de hoop om de kwaliteiten van Judy Ann’s favorieten samen te smelten in één droompaard! Anno 2023 is die droom 8 jaar oud en klaar voor zijn internationale doorbraak. Onder Robinson Maupiler toonde Count On Me Z al uit het juiste hout gesneden te zijn. Hij is net als zijn vader extreem lichtvoetig, springt met een techniek voor een 10 en combineert dat met het vermogen en rijdbaarheid van zijn grootvader Carthago Z. In de fokkerij is Count on Me Z inmiddels zelf een veelgevraagde partner voor veel grote merries. Wanneer de merrie de maat meebrengt zal Count On Me Z zorgen voor explosiviteit, kwaliteit en lichtvoetigheid!

Stamboom

Vader Count on Me Z
1.35m.
Vader van vader Comilfo Plus Z
1.45m.
v.v.v. Comme il Faut
1.60m.
m.v.v. Baronesse
Verbandspremie
Moeder van vader Cha Cha Z
1.60m.
v.m.v. Carthago
1.60m.
m.m.v. Bee Chera
Moeder Mary-Lou
D-OC
Vader van moeder Diamant de Semilly
1.60m.
v.v.m. Le Tot de Semilly
1.60m.
m.v.m. Venise des Cresles
Moeder van moeder Atlanta H
Elite, EPTM-spr, Prestatie, PROK
v.m.m. Burggraaf
1.60m.
m.m.m. Paula
Keur, Preferent, Prestatie