We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

New Dreamy
GLOCK’s Dreamboy x Rosario x Haarlem.

Dreamy is een aansprekende, ongecompliceerde 5 jarige merrie, nakomeling van de fenomenale GLOCK’s Dreamboy die onder Hans Peter Minderhoud presteert op het hoogste niveau. Dreamy beschikt over 3 goede gangen en is netjes onder het zadel, loopt op L niveau. In de bak wil ze graag voor je werken en denkt ze graag mee. Dreamy kan ook een goede sprong maken en is ook vaak mee geweest naar het bos, de hei en het strand en doet dit super braaf! Ook is ze eens mee geweest op wedstrijd en liet ze zich ook daar fijn bewerken en rondsturen. Dreamy is een nuchtere merrie en heeft een mega fijn karakter maar desondanks is ze niet geschikt voor de echt beginnende ruiter. Ze zou wel geschikt zijn voor een ruiter die nog niet heel ervaren is in de dressuursport en samen met haar wil leren. Ze is gewend om in de kudde te staan en is erg sociaal.

Halfbroer Day Light (v. Vivaldi) presteert op Grand Prix niveau. Verder zien we uit haar moederlijn diverse paarden in de dressuur en springsport uitkomen en een aangewezen hengst. Mede daarom is ze ook interessant voor de fokkerij.

Dreamy is recent ontwormd, geënt, naar de tandarts en hoefsmid geweest. Ze is in 2021 röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals. Rechtsvoor heeft ze een schiefel maar hiervan ondervindt ze geen hinder. Dreamy heeft geen (stal)gebreken.
Herkeuren is mogelijk, kosten koper. Contact: 06-37617947, Dreamy is te bezichtigen in Dirkshorn, Noord-Holland.

Stamboom

Vader GLOCK's Dreamboy
Grand Prix Dressage
Vader van vader Vivaldi
pref, Inter I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Resia
elite, prest, trok
v.m.v. Ferro
pref, Grand Prix Dressage
m.m.v. Fresia
pref, ster
Moeder Zilita
L1 dressuur
Vader van moeder Rosario
Pramienhengst, Inter I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Molita
keur, pref, prest, L1 dressuur,
v.m.m. Haarlem
m.m.m. Delita
keur, pref, prest