We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Superknap merrieveulen te koop

Pedigree:
Vader O'Blue.  Met Maxi de Weert in het zadel heeft O’Blue dit jaar al indruk gemaakt in de hengstencompetitie in België. Hij springt ook onder het zadel met veel vermogen, een mooie manier en is daarbij super te rijden. O’Blue is goedgekeurd bij Studbook Zangersheide. De commissie was onder de indruk van zijn inzet, goede techniek ven surplus aan vermogen. We hebben veel vertrouwen in de hengst die we in gezamenlijk eigendom hebben met Gerard Korbeld. O’Blue is een evenwichtige hengst die met veel balans en kracht beweegt.

Moeder Smoothie Della Fiera.  Haar halfbroer (Nespresso vd Wareslage) presteerde op 140 niveau vooraleer verkocht te zijn geworden op de Palm Beach Auction.  Ook de Grootmoeder Santa Fe M heeft al vijf sportpaarden gegeven waarbij er vier op 140 level of hoger acteren.  Verder heeft ze twee goedgekeurde BWP-hengsten gegeven

Stamboom

Vader O'blue
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Smoothie Della Fiera
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.