We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

*mon amie was eigenlijk verkocht, wegens privéomstandigheden de verkoop op laatste moment afgezegd*
Te koop wegens overstap naar paarden.
Mon Amie heeft werkelijk alles! een super lief karakter, heel werkwillig, talentvol en 3 goede gangen! Ze is een 14 jarige NRPS D pony van 1.48. Haar kleur is nogal opvallend en word vaak herkent op wedstrijd. Ze loopt momenteel z2+9 dressuur en heeft dit niveau al met 3 verschillende ruiters behaald. Mon zet op wedstrijd altijd een extra beentje voor en heeft veel mooie titels op haar naam staan. pony behaald bijna elke proef meerdere winstpunten per proef. 
Het is een makkelijke pony in de aanleuning en doet soepel (moeilijke) oefeningen, er is zelfs potentie voor nog hoger werk. Kortom een geweldige sportpony die ook nog eens super lief/braaf is. Ook  heel erg braaf op vreemd terrein en bij de Clubles.
Onze dochter kwam van haar b pony, zo overstap naar mon gemaakt. Mon vind het ook erg leuk om af en toe een sprongetje en buitenritten te maken. Ze is verkeersmak (gaat elke dag over de weg om naar de rijbaan te gaan) Ze is erg sociaal naar andere pony's. Hoefsmid, tandarts en entingen zijn goed bijgehouden. Mon kan met en zonder ijzers. braaf met trailer laden en geen stalgebreken..
Wij zoeken een ruitertje die lekker met haar aan de gang gaat en wedstrijdjes gaat rijden.
röntgenologisch goedgekeurd in 2017. 
 23-10-2023 klinisch goedgekeurd, vanwege op het laatst afzien van koop.
overkeuren kk
telefonisch ( 06-46343262) niet altijd bereikbaar ivm onregelmatige werktijden. Graag berichtje via whats app.

Stamboom

Vader Heidehof's Don Diego
Vader van vader Morgenland's Fabian
v.v.v. Bjirmen's Wyste
m.v.v. Oosting Sietske
Moeder van vader Heidehof's Nathalie
v.m.v. Orchard d'A vranches
m.m.v. heidehof's naxina
Moeder whitney
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.