We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jancko is een lieve 4 jarige ruin. Hij heeft een aansprekend hoofd met een helder oog.
Jancko kan goed draven en heeft een goed achterbeen gebruik. Hij is lief in de omgang en staat altijd netjes stil met opzadelen maar ook bij de hoefsmid en tandarts gedraagt hij zich voorbeeldig.

Onder het zadel is hij fijn aan de been hulpen en is daarbij lekker voorwaarts. We hebben hem mee genomen naar de Veluwe voor een weekend. Deze dagen hebben we 3 heerlijke buitenritten gereden in de prachtige omgevingen. Jancko was echt een perfect paard hiervoor. Hij was heel lief met de andere paarden en stond altijd braaf stil met het poetsen en op/afzadelen. Ook op de buitenritten zelf was hij lekker ontspannen zowel voor als achteraan in de groep. Heerlijk om zo te kunnen genieten van een paard die hier zelf ook veel plezier in heeft. Ondanks zijn leeftijd is hij geschikt als familie paard door zijn fijne karakter. Maar hij kan ook zeker leuk meedoen in de wedstrijden mede door zijn kwaliteitsvolle bewegingen! 

Jancko is daarbij ook voor de wagen gereden in enkel, dubbel en vierspan. En is het drukke verkeer gewend. Tevens is hij rontgenologisch helemaal goed bevonden en klinische keuring zal worden gedaan bij verkoop. 


Stamboom

Vader Jurre 495
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Tsjerk 328
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.