We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tel Aviv van 't Hof is een zoon van Mindset ES uit een merrie van Arezzo VDL. 

De zesjarige Mindset ES valt van jongs af aan al op. Hij imponeerde op de KWPN Hengstenkeuring, waar hij als Premiehengst werd gehuldigd, en in het KWPN-verrichtingsonderzoek werd hij overtuigend goedgekeurd met 83,5 punten. Vervolgens schreef Mindset ES onder het zadel van Jarno van Erp direct de KWPN Hengstencompetitie 2021/2022 op naam en viel hij keer op keer op door zijn sterke prestaties in de ring. Na een vijfde plaats in de Blom Cup afgelopen jaar volgde er een prachtige bronzen medaille op het Wereldkampioenschap in Lanaken.

Zijn moeder Midazanula-N-VDL is een dochter van de preferente hengst Arezzo VDL. Hij presteerde internationaal zeer goed met Jur Vrieling. Midazanula is een dochter van de stermerrie Idazanula-N, die weer een dochter is van de preferente merrie Dazanula N. Dazanula gaf twee 1.30 springpaarden.

Avi is een knap en lief veulen.
Voor meer informatie of video's, neem contact met ons op via whatsapp of email.
0031645434388
l.doornhof@gmail.com
Avi staat in Spanje.
Transport kan geregeld worden.

Stamboom

Vader Mindset ES
Vader van vader Aganix du Seigneur
v.v.v. Ogano Sitte
m.v.v. Cadix du Seigneur Z
Moeder van vader Hosanne ES
v.m.v. Kannan GFE
m.m.v. Seelotte
Moeder Midazanula - N - VDL
Vader van moeder Arezzo VDL
v.v.m. Chin Chin
m.v.m. Sarjolein
Moeder van moeder Idazanula - N
v.m.m. Douglas
m.m.m. Dazanula N