We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve TT, knuffelkont eerste klas met zeer spectaculaire gangen! 

TT is een hengst veulen geboren op 2-6-2022, zijn moeder Orchidee is een lieve zachte merrie en ook haar zoon beschikt over deze kwaliteiten. Hij gaat makkelijk mee in de trailer of de vrachtwagen, is bekend met voetjes geven maar ook mee lopen aan het halster is voor hem geen probleem.  

Zijn moeder Orchidee is een 4 jarige merrie met een heel fijn en betrouwbaar karakter. We rijden haar rustig aan, maar ze wordt ook gereden door een meisje van 11 en doet dit super braaf.

Deze stam staat bekend om hun werkwillige en trouwe karakter waarbij ze veel werklust en inzet tonen, daarnaast erg gemakkelijk vriendelijk en zacht in de omgang, ofwel hele fijn paarden.

Tänzing Tango is gefokt uit een dressuurfamilie waaruit veel goede sportpaarden zijn voortgekomen. Zijn vader Dante Us imponeert in de sport en excelleert met zijn geweldige nakomelingen in de fokkerij.  Grootmoeder Amaryllis en overgrootmoeder Sering kwamen uit in het Z2. Drie prestatiemerries sieren de pedigree en dat geeft wel aan dat er veel sportaanleg is doorgegeven door de merries, die ook opvallen door hun formaat en goede modellen.

Stamboom

Vader Dante Us
Vader van vader Blue horse farell
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v. Jazz
Moeder Orchidee
Vader van moeder Farell
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
elite sport
v.m.m. Jazz
m.m.m.
elite sport