We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gaat enkel weg naar goede thuis!
Brena van Sprundel
-TOP Afstamming: Gruyter’s Bruno Mars x Viva la Bam (springgefokt)

-+/- 143 cm groot

-Lief, nieuwsgierig, nuchter, makkelijk in omgang. Komt zo naar je toe in de weide😊, en blijft netjes stilstaan om te tutten

-Sinds april 2023 in training bij Marie Iserbyt van Horse.wise. Hier is ze 2-3x/week in training, voornamelijk dressuurmatig. Ze is ondertussen ook al mee onder het zadel gaan wandelen (alleen en in groep), heeft haar eerste sprongetje gedaan en is mee op eventing oefenterrein geweest.

Daarvoor, en tussendoor is ze gedurende een jaar veel in de hand geweest, en heeft ze veel grondwerk en uitstappen gedaan. Tussendoor heb ik haar zelf getraind (vnl. grondwerk en buiten wandelen). Ze zal uitgroeien tot een toekomstige sport of reactiepony. Geschikt voor dressuur, springen, endurence, eventing, trec,…

-Kent basis grondwerk, kan aan de lange lijnen, dubbele longe (begin) en aan de hand buiten gaan wandelen (alleen of in groep, kan ook gemakkelijk splitsen en past zich aan aan de groep). Echte koptrekker. Kent het ook als leidpaard naast een ander paard te lopen. Kijkt niet op van groot verkeer, tractoren, water, bruggen, koeien enz. Kan ook makkelijk geleid worden door jongere en kleinere kindjes, maar durft dan wel wat dominant te zijn.

-Nuchter op vreemd terrein. Al verschillende keren mee op uitstap geweest naar de zee , Extreem trail park, mee op wandeling, oefen trec wedstrijd, begeleide wandelingen tussen paarden koetsen, lesdag, volgen clinic's,... Tijdens pauzes staat ze netjes stil, ook gebonden aan een paal, rustig aan en rond de trailer en heel snel op het gemak op verplaatsing in vreemde stal/weide.

-Is gemakkelijk te laden (alleen of met twee) op trailer-Heeft hier ook ponykampen en grondwerk lessen meegedaan onder begeleiding: grondwerk, versieren, knuffelen, wandelen aan de hand. Ook kent ze schriktraining.

-Staat 24/7 buiten, maar kent ook de stal (kan ook korte momenten alleen staan). Staat hier in kudde buiten, kan wel dominant zijn naar andere paarden maar braaf. Voorzichtige introductie aangeraden.

-Kent stapmolen, solarium, afspuiten met water en staat netjes stil in poetsplaats en bij het opstappen.

-Braaf bij hoefsmid, dierenarts, osteopaat, tandarts. Altijd netjes ontwormd (april, mei 2023 laatste keer), bekapt (eind mei), ingeënt (eind juni 2022). Tandarts controle in winter 2022. Osteopaat behandeling in mei 2023 en vitaminen E kuur april 2023. Nrps boekje. Mag gekeurd worden op k.k.

-Zelf aangekocht als 2 jarige van stal Overhekerhof (april 2021)

-Reden verkoop: toch te klein gebleven voor mezelf.

Ik zie haar het liefst terecht komen bij iemand die allround rustig verder aan de slag gaat met haar, met voldoende kennis en begeleiding (ze is tenslotte nog jong), en waar ze dagelijks toegang heeft tot weidegang en gezelschap. Bij voorkeur iemand die paardvriendelijk rijd en omgaat met paarden, die veel belang hecht aan een correcte training en samen het avontuur aangaat met deze pittige merrie. Manege of handelaars hoeven niet te reageren! Ook is het geen pony geschikt voor een beginnende ruiter. Bij interesse, kan ze hier ook nog verder getraind worden door onze professionele ruiter. Ook is het mogelijk om hier les te nemen.
Pony staat aan huis, en staat niet in de weg. Ik zoek dus echt een goede match. Alle accommodatie hier aanwezig alsook uitrijdmogelijkheden.

Prijs: 6000 euro. Je krijgt er haar winterdeken en vliegendeken erbij. Vragen of video's: mag je gerust whatsappen: 0476539830

Stamboom

Vader Gruyter's Bruno Mars
Vader van vader Melle Bruno
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Viva la Bam
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Esta
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.