We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Juwel is een zeer mooi luxe gebouwde hengst van 4 jaar oud,
sinds afgelopen sept onder zadel en hij heeft in dec ABFP test gelopen de 7 weekse test voor zijn vader Elias, hier is hij ook aangespannen geweest. hierdoor nu hengst VB A, een nette score voor een jong paard.
Juwel is zeer werkwillend heeft veel souplesse en een eigen voorwaartse go wat prettig rijden is, een fijne galop die ondanks zijn jonge leeftijd al goed bevestigd is en mooi in balans.
juwel blinkt uit in zijn karakter, het is een betrouwbare lieve hengst, braaf op stal, op de vrachtwagen of trailer, braaf bij de smid staat voor op ijzers, bij de tandarts en braaf onder zadel,. ingespannen was hij ook altijd braaf en van vertrouwen, maar dit zal verder bevestigd moeten worden.
hij is uitermate geschikt voor het hogere dressuur werk hij pakt oefeningen makkelijk op is fijn aan de hulpen en rustig in de mond.
een paard wat je een fijn gevoel geeft en die je vertrouwen geeft.
hij is als 1 jarige hengst opgegroeid op de Friese klei in een mooie groep hengsten en is daardoor ook fijn gesocialiseerd,.

we hebben hem zelf gefokt en met pijn in het hart bieden we hem te koop aan omdat hij meer aandacht verdient dan wat wij hem kunnen geven,. we hebben hem altijd de beste zorg gegeven, hij heeft een hart van goud en is dus klinisch en rontgenlogish goedgekeurd,.
wellicht nog intressant voor de fokkerij, hij heeft 0.0% inteelt en 17 % VW 
hij heeft het gouden karakter van zijn vader maar ook van zijn moeder verkregen, zeer betrouwbaar en altijd werkwillend, beeld materiaal en of videos bij serieuze intresse op te vragen.

Stamboom

Vader Elias 494
Stb Sport- Elite
Vader van vader JORN 430
Stb Sport-Elite AA
v.v.v. Fabe 348
Stb Sport Pref
m.v.v. Anke R.
Stb Model
Moeder van vader MAAIKE BRECHTSJE D
Kroon Sport Prest AA
v.m.v. Maiko 373
Stb Sport
m.m.v. Brechtsje d.B
Stb Ster
Moeder Amarins FAN É VESTA HOEVE
Stb
Vader van moeder Jisse 433
Stb Sport AAA
v.v.m. Jasper 366
Stb Sport Elite Pref
m.v.m. Brecht
Stb Ster
Moeder van moeder GERBRICH FAN É VESTA HOEVE
Stb Ster
v.m.m. Abel 344
Stb
m.m.m. Oeda
Stb Ster Pref 4

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
ABFP 7 Weekse test dec 2022 A