We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: vijfjarige, prachtige PRE ruin, unieke mooie bruine schimmel, schofthoogte 1,68 meter

Grandioso XXII

Wegens lichamelijke problemen van eigenaar wordt deze ruin verkocht.Grandioso is een PRE, geboren op 3 maart 2018. Hij heeft alle papieren, inclusief Carta.

Het is een heel eerlijk, lief, nieuwsgierig en leergierig paard met 3 goede gangen en veel souplesse. Ook op stal, aan de hand en op de trailer is hij heel betrouwbaar en gemakkelijk in de omgang. Gezien zijn leeftijd is hij minder geschikt voor een beginnende ruiter. Als je wat meer ervaren bent, dan heb je met dit paard alles om een fantastische combinatie te worden.

Grandioso is nog geen jaar geleden gekocht door de huidige eigenaar en hij is sindsdien heel zorgvuldig (dressuurmatig) ingereden door en met professionele begeleiding.

Hij is vorig jaar zowel röntgenologisch als klinisch gekeurd. Op 22-5-2023 is hij opnieuw klinisch goedgekeurd. In het spronggewricht linksachter is een klein ocd-fragmentje aanwezig, wat op dit moment geen klinisch bezwaar is. Desondanks is het fragmentje goed operabel.
Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om het paard nogmaals te laten keuren (kosten koper).

Vraagprijs € 10.000. 
Tevens zijn desgewenst de volgende toebehoren te koop (alles zo goed als nieuw, totaalprijs paard en toebehoren: €13.000):
Zadel Prestige Philosophy (nieuwprijs €4.300; bon aanwezig; nog ruime garantie), op zijn maat aangepast (gekocht bij Bregmans op 16 december 2022), met zadelhoes, anatomische leren singel (Erreplus Classic), Sprenger Bow Balance beugels, Prestige beugelriemen en B&R beugelhoesjes.
Hoofdstel (Micklem).

Het paard staat in Ede te koop.
Voor meer informatie neem contact op: 06-45617483.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.