We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT

MOOIE LIEVE ALLROUND D PONY
Te koop wegens overgang naar paard.

Retina Drum vh Juxschot roepnaam Saphira.

Saphira is een (net)10 jarige (17-05-2013) D pony. Ze is een BWP van 145 hoog, officieel gemeten. (Mariska Drum vh Juxschot x Lars vd Groenheuvel) Ze rijd dressuurmatig L1+11. Oefeningen L2 zitten erop moeten nog wel beter bevestigd worden. Ze gaat heel graag op buitenrit en dit kan ze prima alleen of in een groep. Ze is goed verkeersmak en niet bang voor groot verkeer. Moeten hier langs een drukke weg naar het bos dan kijkt ze niet op van grote vrachtwagens of tractors. Ze kan een leuke sprong maken, echter ging de voorkeur meer uit naar dressuur. Verder is ze wekelijks meegenomen naar de ponyclublessen, ook is ze op ponykamp geweest.  Gaan regelmatig naar het bos, zijn er ook een keer mee naar het strand geweest en veel op dressuurwedstrijd en dit doet ze allemaal super braaf. Saphie is wel een pony met karakter, zolang je niets van haar vraagt zou er een beginner op kunnen maar zodra je wat werk van haar vraagt moet je wel consequent en duidelijk in je aanwijzingen zijn en daarom zien we haar  liever naar een gevorderde ruiter gaan met rij ervaring , geduld en een zachte hand die weet wat ie doet. Ze heeft onder het zadel iets meer pit nml en als ze iets moeilijk vind moet je haar daar goed in begeleiden.
In de omgang is ze superlief en kan je alles met haar doen. Ze kan goed stilstaan met borstelen en vlechten e.d. Ze houd heel erg van kroelen en geeft graag kusjes en voetjes; alles voor een snoepje😉
Ook is ze super braaf bij de hoefsmid, is heel gemakkelijk trailer te laden, kan zelfs alleen.
Verder is ze kern gezond, superfit en ze heeft bij ons nog nooit wat gemankeerd. Wel is ze gevoelig voor stoffig hooi. Ze heeft geen stalgebreken, ze is jaarlijks ingeënt, ontwormt en ook gebitscontrole gehad.
We zien Saphie het liefst naar een plek gaan waar ze ook zo veel mogelijk veel buiten komt. Bij ons staat ze overdag zo lang mogelijk buiten en snachts op stal. In de zomer heeft ze ook wel 24/7 buiten gestaan.
We hopen iemand voor haar te vinden die haar welzijn net zo hoog heeft staan zoals wij dat altijd met haar gedaan hebben,  en die ook echt weer een maatje met haar gaat worden. Het gaat ons ook aan het hart dat we haar niet kunnen houden.

Handelaren of maneges hoeven dan ook niet te reageren.

Bij het vinden van een goed🏡 en de juiste match voor haar, is de prijs bespreekbaar.

Ze is 3 jaar geleden bij aankoop klinisch goedgekeurd. Rapport nog aanwezig. Herkeuren mag op k.k.

Verder mogen haar toebehoren zoals zadeldekjes,  peeskappen, zweetdekens, vliegendeken, halsters e.d. met haar mee. Haar hoofdstel, Kentaur zadel en Bucas dekens mogen tegen meerprijs mee.

Voor meer info stuur een berichtje naar  0629067817.
Bellen kan maar ma t/m donderdag na 15.30uur ivm werk.

Stamboom

Vader Lars vd Groenheuvel
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mariska Drum vh Juxschot
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.