We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Obligo B

Geslacht: Ruin
Hoogte: 169 cm
Leeftijd: 2019
Afstamming: Everdale x Carthino Z x Animo x Hugo
Röntgenologisch goedgekeurd

Deze mooie vos heeft een goud hart en doet graag alles voor je. Obi is een mix van een dressuur – en springafstamming. Vanwege zijn werkwillige karakter maakt dat Obligo B zeer geschikt is voor het allround werk. Dat maakt wel dat dit 4-jarig paard niet makkelijk te rijden is voor de jong ervaren ruiter ondanks zijn grote liefde voor mens en dier. Obi is mee geweest op oefenconcours.

De vader van Obligo B, - Everdale - is een zeer getalenteerde dekhengst en weet met succes vanaf zijn jongere jaren de mooiste prijzen binnen te slepen. Onder Charlotte Fry heeft deze prachtige zwarte hengst afgelopen 6 mei 2023 de 2de plaats weten te behalen in de GP van Frankrijk en een dag later op 7 mei 2023 de 1ste plek in de GP Freestyle. De fantastische bewegingen van deze hengst kom je tegen in zijn nakomelingen en ook die vallen zowel nationaal als internationaal in de smaak.

Didansa, de vosmerrie uit 2008 gedekt door Everdale komt uit een zeer bekende en 1.50/1.60 geklasseerde afstamming. Carthino Z x (Rodansa)Animo weten uit deze merrie een perfect fokproduct te krijgen. Zij heeft dan ook een Elite, IBOP (spr) en PROK predicaat.

Obi kan samen met andere paarden op de wei, kent de wasplaats, stapmolen en trailer/paardenwagen. Daarnaast komt de hoefsmid geregeld langs en heeft Obi meerdere bezoeken gehad van de tandarts, osteopaat, fysio en veearts. Obi is kerngezond, is voorzien van een chip en heeft de nodige entingen gehad.

Wilt u graag een video of bent u benieuwd of Obligo B bij u past neem dan contact op.

Tel: 0639403164.

Naast Obligo B heeft Stal YAS ook nog andere paarden te koop. Volg Stal YAS op Instagram en Facebook indien u geïnteresseerd bent!!

Stamboom

Vader Everdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
Elite, EPTM-(DRES), PROK
v.m.v. Negro
Preferent
m.m.v. Lisenka
KEUR, Preferent
Moeder Didansa
Elite, IBOP-(SPR), PROK
Vader van moeder Carthino Z
v.v.m. Carthago
m.v.m. Dakina
Elite, Preferent, Prestatie, PROK
Moeder van moeder Rodansa
KEUR
v.m.m. Animo
KEUR
m.m.m. Modansa
STER