We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
DUTCH - FRENCH - ENGLISH SPEAKING

Lessen:
IDB Sporthorses biedt allround lessen op de gewenste locatie op ZZP basis.
Tijdens de privé lessen wordt er gekeken naar de combinatie van paard en ruiter. Zo wordt er op korte of lange termijn een trainingsdoel ingesteld met het advies en de begeleiding van gediplomeerde instructie.
Ook kan ik invallen indien instructeurs van een bedrijf niet beschikbaar zijn. Denk denk aan vakanties en verlof. Neem contact op voor de mogelijkheden

Training en africhting:
Er is momenteel plek voor een trainingspaard of pony in Noord-Holland. Dit kan ook bij u op locatie.
Wilt u uw paard laten beleren, doortrainen, verkopen, of ligt u er zelf tijdelijk uit? Dan kunt u bij IDB SPORTHORSES terecht. Ervaring met springpaarden, allround, toekomstige manege pony's en paarden, dressuurpaarden en omscholingen van een discipline naar een ander.
Voor alle mogelijkheden, prijzen, offertes kunt u contact opnemen via e-mail idbsporthorses@gmail.com

Verkoopbemiddeling:
Wilt u graag u paard of pony verkopen? Of bent u zelf opzoek naar een nieuwe parel maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u dan graag verder. Om meer te weten en dit proces te kunnen ondersteunen zijn bezoeken op locatie en ontmoetingen mogelijk. Doordat ik 3 talige ben help ik u ook graag met internationale verzoeken.

Voor meer informatie kunt u ons terug vinden op social media @idbsporthorses en op www.paardenprof.nl
E-mail: idbsporthorses@gmail.com
Telefoon: +31 6 28 22 25 10

Tot snel!