We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mrs. Toto SJD is een lieve merrie met een fijn en sociaal karakter. Onder het zadel heeft ze veel looplust en is ze zeer werkwillig, zonder ril te zijn. Ze is van mei 2017. Haar stokmaat is circa 1.67 (niet officieel gemeten).

Ze heeft deelgenomen aan enkele wedstrijden en behaalde daarbij veelbelovende resultaten. Momenteel is zij geklasseerd op L niveau maar toont veel potentie voor het hogere werk. Ivm drukte niet verder uitgebracht op wedstrijd.
Mrs. Toto beschikt over ruime gangen en is dan ook een goede beweger! In haar bloedlijn is veel sport terug te vinden, zowel van vaders kant als moeders kant (Zware Tour).

Ze is braaf op wedstrijd, op de trailer en op stal. Daarnaast kan zij goed met andere paarden.

Haar verleden is bekend. Ze is volledig gezond zonder gebreken. In december 2019 is zij volledig röntgenlogisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Overkeuren is geen probleem k.k.

Bent u geïnteresseerd stuur dan gerust een berichtje naar 0612048835

Foto's van de galop en een video zijn ook aanwezig maar passen helaas wegens de grootte van het bestand niet in de advertentie. Stuur gerust een bericht als u hier benieuwd naar bent!

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr.
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados
m.m.v. Regentin
Moeder Edorette
Vader van moeder Oscar
v.v.m. Wolfgang
m.v.m. Berania
Moeder van moeder Nedorette W
v.m.m. Contango
m.m.m. Goedele