We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ERP 
FOKKER/CONTACT: Stoeterij VZ Hackerom - Dhr. A. Koenen - +31 (0)6-51355546

*Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!*

Tiago VZ is een zwart dressuurtalent uit een aansprekende merrielijn. Hij beschikt over drie correcte gangen, waarbij zijn uitstekende stap opvalt.In de merrielijn vinden we o.a. het Internationale PSG/Inter I paarden Androdine (v. Sandro Hit) - Dhallydin (v. Johnson).
-----
Moeder is de jonge Totilas nakomelinge en PROK gekeurde Noradine RS2. Tiago VZ is haar tweede nakomeling. 

Noradine haar moeder is de Elite, Preferente, IBOP-dressuur, PROK gekeurde merrie Farludine (v. Vivaldi). Zij bracht naast Noradine onder andere de Ster, voorlopig Keur, PROK gekeurde merrie Ludine (v. Ferdeaux), de Elite, D-OC en PROK gekeurde Marylin-Dine (v. Daily Diamond) en de Ster, D-OC en PROK gekeurde Osyra-Dine RS2.

Overgrootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie en PROK gekeurde Pharludine (v. Rubinstein I). Zij staat naast Farludine onder andere aan de wieg van de Elite, Sport-dr. PROKen ZZ-licht geklasseerde merrie Udine W (v. Florestan I), de Ster, IBOP-dr., Sport-dr., D-OC en International PSG/Inter I merrie Androdine (v. Sandro Hit) - Margreet Prosman (NL) en de PSG/Inter I geklasseerde Dhallydin (v. Johnson) en de Elite, Preferente, Prestatie, EPTM-dr, PROK merrie Zarludine (v. Ferro), die op haar beurt aan de wieg staat van maar liefst drie Lichte Tour paarden, twee voorlopig Keur merries en de 2e bezichtigings en ZZ-Zwaar geklasseerde hengst Keandro (v. Jazz).
-----
Vader Feinrich werd in 2015 de gevierde kampioenshengst en voltooide vervolgens zijn verrichtingsonderzoek glansrijk. In 2018 won hij diverse dressuurpaardenproeven voor zijn leeftijd, kwalificeerde zich voor het Bundeschampionat en heeft inmiddels topklasseringen behaald in M** dressuurproeven met Brandi Roenick/USA in het zadel.Feinrich is ook iets heel bijzonders wat betreft zijn bloedstructuur: via zijn vader, Fürst Heinrich, is de vaderlijke lijn van de grote Furioso II verbonden met wat waarschijnlijk de belangrijkste merrie in de moderne Oldenburgse fokkerijgeschiedenis is, Elite Staatspremie merrie Gesina.

Stamboom

Vader Feinrich
Vader van vader Fürst Heinrich
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Dawina
Moeder van vader Gesina
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Gesine
Moeder Noradine RS2
Stb-ext, PROK
Vader van moeder Totilas
Grand Prix
v.v.m. Gribaldi
Grand Prix
m.v.m. Lominka
Moeder van moeder Farludine
Elite, Preferent, IBOP-dr, , PROK
v.m.m. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.m. Pharludine
Elite, Preferent, Prestatie, PROK