We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Let op!
ivm tijdsgebrek is de prijs bespreekbaar! We vinden het belangrijk dat ze een goede plek en de aandacht krijgt die ze verdiend ! Bij serieuze interesse reageer gerust ! 

Unieke verschijning te koop

Merrie, 2018
De Beau x Andretti
+/- 1.62m, ontzettend lief
Recent helemaal röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen inclusief rug kom en hals Heeft inmiddels wat wedstrijden gelopen

Deze merrie is een plaatje om te zien. Ze is prachtig gebouwd, mooi zwart en staat correct op haar benen. Ze wil enorm graag werken. Kan goed stappen, zeer goed draven en heeft een krachtige galop. Ze laat veel kwaliteit tot schakelen en sluiten zien. Daarnaast is ze heel licht in haar verbinding. Gemakkelijk na te rijden. Ze is verder nuchter en zal niet echt snel er vandoor gaan. Ze vindt het ook heel erg leuk om een sprongetje te maken en het bos in te gaan. Je kan haar gerust een week stil zetten en zonder longeren er zo weer op stappen.

Ze is sociaal naar andere paarden, braaf in de omgang en bij de hoefsmid. Inmiddels aantal
keer op wedstrijd gestart met 1e plaats en goede resultaten. Onder het zadel heeft ze wel een ruiter nodig die enig gevoel heeft, met een zachte hand rijd en ervaring heeft met het doorrijden van jonge paarden.

Ze lijkt geschikt voor een fanatieke wedstrijdruiter die van afwisseling houdt en graag zelf een paard verder opleidt. Ze is dus niet geschikt voor een angstige / onervaren ruiter. Wel geschikt voor een fanatieke ponyruiter.

Voor meer info en een video graag appen ! Goede plek zeer belangrijk! Voor de perfecte plek is de prijs wat bespreekbaar.

Stamboom

Vader De Beau
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Andretti
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.