We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een wijze, pittige merrie, met een mooie fijne arrogantie die weet wie ze is, wat ze wil en wat ze niet wil. Is niet in een keurslijf te proppen. Bij haar gaat het erom dat ze zich kan verbinden vanuit het hart in een 1 op 1 relatie om vanuit liefde samen te werken. Op een andere manier wil en doet ze het niet. Ze blijft eerlijk naar je. 

Labella B is professioneel voor het Z2 getraind, ze kent de oefeningen, maar het ontbrak haar aan de hartsverbinding waardoor ze niet is uitgebracht in de sport. Ze heeft een paar maanden rust gekregen, wordt nu om de dag gelongeerd en geniet van de weide met een vriendinnetje. Wij gunnen haar een ruiter die de tijd wil nemen om van onder af aan haar weer op te pakken of als fokmerrie wil inzetten.

Ze heeft twee prachtige veulens gehad van Jameson Rs2 en For Romance I. Als merrie met een veulen aan de voet genoot ze echt, vandaar dat haar inzetten als fokmerrie ook een goede optie is. 

Ben jij een geduldige, lieve, ervaren paardenvrouw met een voorliefde voor sensibele merries, dan horen wij heel graag van jou. 

Labella is een chique hoogbenige 7 jarige Governor dochter van 1.72m met een sterk achterbeen en 3 goede basisgangen, waaronder een uitmuntende stap. Haar moeder is de Elite sport merrie Djoke B, ze was Brabants kampioen tijdens de merrie keuring in Schaijk en heeft met gemak haar sport predikaat behaald. Haar vader Governor wordt succesvol uitgebracht door Adelinde Cornelissen en heeft een uitzonderlijke pedigree. Zijn vader is niemand minder dan Totilas, met daar achter weer de top vererven jazz. Labella is ster, voorlopig keur, PROK en röntgenologisch goedgekeurd. 

Overkeuren mag, uiteraard, de kosten zijn dan voor de koper. 

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder Djoke B
Vader van moeder Stedinger
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. De Niro
m.m.m.