We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart verkoop ik mijn droompaard. 

Parody is een donkerbruine NRPS dressuur merrie van 12 jaar oud (22-05-2011) met een stokmaat van ongeveer 1,70 m. Ze is in ons bezit gekomen toen ze 3 jaar oud was. We hebben haar destijds van de fokker gekocht.

Parody is gek op aandacht en geniet van knuffelen, poetsen, wassen etc. Maar ook is ze erg werkwillig en houdt ervan om aan de slag te gaan en te trainen! Dit is dan ook de reden waarom ik haar verkoop. Helaas heb ik de afgelopen en komende periode onvoldoende tijd voor Parody om haar te geven wat ze verdiend en waar ze van houdt.

Toen Parody in ons bezit kwam was haar fokker net gestart met zadelmak maken. Ik heb haar zelf rustig aan opgeleid en rijden momenteel op M2 niveau in de dressuur. Ze heeft echter capaciteiten voor een veel hoger niveau!
De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie ervaringen beleefd. Parody is een echte blikvanger, een sierlijk paard in bouw en gangen. Met wedstrijden werkt dit dan ook zeker mee! Ze is dus ervaren in wedstrijden (indoor en outdoor) maar geniet ook van een mooie ontspannen buitenrit door het bos of over het strand!

Parody is een heel fijn gevoelig paard en reageert op de kleinste dingen, hierdoor is het ook belangrijk dat haar toekomstige ruiter weet wat hij of zij doet, rustig is maar wel de leiding neemt, zelfverzekerd is, maar juist ook goed kan aanvoelen wat Parody nodig heeft en hier doordacht op kan inspelen. Ze is niet geschikt voor de onervaren ruiter. 

Wij verkopen Parody dan ook alleen als we een 5-sterren adresje voor haar hebben gevonden met een ruiter waarvan we zien dat het klikt en die haar kan bieden wat ze verdiend. Handelaren hoeven niet te reageren.

Vraagprijs is incl. Harnachement en toebehoren. 

We hebben Parody nog niet laten keuren, indien gewenst mag dit uiteraard wel!

Neem gerust contact op voor meer informatie! 

Stamboom

Vader Sir Fashion
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Clint Eastwood
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.