We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer fijn te rijden, 4 jarige, allround merrie,
Springpaard/ eventingpaard/  dressuurpaard. 

Ongecompliceerd heel fijn te rijden merrie, niet kijkerig op de sprong, aantal keer mee geweest op oefenparcours, een mooie verschijning en een zeer aansprekend paard, zeer geschikt als dames paard, heel los in haar lijf en zachte mond. Ook geschikt als overgang pony>paard, het is wel een jong paard enige ervaring met opleiden of de juiste hulp is ons advies. 
Grandslam x Zapatero 

2022 Röntgenlogisch goedgekeurd, inclusief hals en rug, overkeuren mag, kosten koper. Zij heeft als veulen klein ongeval gehad, hierdoor heeft zij een litteken op haar hals, hier heeft zij absoluut geen hinder van. 

Makkelijk bij de smid, op transport, wasplaats en scheren. Als jaarling bij ons op stal gekomen, rechtstreeks van de fokker en bij ons op stal alles netjes geleerd. 
Kortom gewoon een simpel, fijn te rijden merrie. Waar we zuinig op zijn, handelaren of koopjesjagers hoeven dan ook niet te reageren. 

Stamboom

Vader Grand Slam VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Joklahoma VDL
Vader van moeder Zapatero VDL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Oklahoma
v.m.m. Contender
m.m.m.