We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met veel pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen van mijn maatje. Wegens het krijgen van een zoontje en het niet kunnen combineren vind ik het niet eerlijk dat hij minder aandacht krijgt. Het is echt een sociaal paard wat gek is op aandacht.

Toti (Forward_HR) is een mega braaf, lief paard met een duidelijk karakter. Het is een echte clown en maakt je altijd aan het lachen. Op locaties die hij kent vertrouw ik hem met mijn ogen dicht. Op nieuwe locaties kan hij het wat spannend vinden en zal hij echt steun bij je zoeken. Het is nogal een onzeker paard en vindt het ook fijn om de bevestiging te krijgen als hij het goed doet.

Zowel erop als ernaast is hij even braaf. Ik kruip er onderdoor, overheen en zet zelfs de föhn op zijn hoofd haha. Scheren e.d. is dan ook echt geen probleem. Hij komt altijd naar je toe als je hem in de wei komt halen, behalve als hij net eten heeft gehad. Dat is toch wel de nummer 1 liefde.

Voor Toti ben ik op zoek naar een huisje waar hij lekker veelzijdig aan de slag kan. De afwisseling vindt hij het leukste. Hij is ook goed in alles. Hij kan dressuur, springen, crossen en is heel goed in grondwerk. Hij zou ook zeker geschikt zijn voor de overgang van pony naar paard. 

Stamboom

Vader Hamlet
Vader van vader Nimmerdor
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Dirbalia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Palona
Vader van moeder Slaney
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ulona
v.m.m.
m.m.m.