We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
"Lifestyle" is een Oldenburgse merrie van La Vie - Quarterback - De Niro die op 23 mei vier jaar oud is geworden en momenteel 170 cm lang is. Ze werd in januari voorzichtig bereden en wordt sindsdien aangemoedigd zonder oefening, maar gewetensvol. Slechte gewoontes kent ze niet.
De merrie, die nog in ontwikkeling is, heeft een karakter van goud, kent machines, fladderende dekzeilen en turbulente situaties en is vriendelijk tegen mensen. 
Ze kent alleen de dierenarts van vaccinaties, aangezien ze nooit ziek is geweest. Ze is bereid mee te doen onder het zadel en is altijd bij de ruiter, maar heeft gezien haar leeftijd nog ontwikkelingstrainingen nodig om haar daadwerkelijke kwaliteit te kunnen tonen. Omdat ze dat heeft! Lifestyle heeft veel zwier en door haar formaat lijken haar bewegingen soms alsof ze in slow motion zijn opgenomen. Ze is heel licht in de hand en stapt soms niet gestaag naar de teugels, maar wil alles goed doen en heeft gewoon haar tijd nodig om verdere basisspanning op te bouwen, zeer compatibel met kuddes, nauwelijks merrie-achtig.
Leefstijl is geen gewichtsdrager.
Door haar goede afstamming is ze ook interessant voor de fokkerij.
Je kunt haar zien in de dressuur en/of in een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten.
Serieus geïnteresseerden zijn welkom om een filmpje te sturen via whattsapp.
Röntgenfoto's beschikbaar. Over de prijs kan worden onderhandeld.
Als u vragen heeft of serieuze interesse heeft, zien we uw telefoontje graag tegemoet.
Mevrouw Gröner 0173 5757933
Mevrouw Wilder 0178 6697890

Stamboom

Vader La Vie
Vader van vader Livaldon
v.v.v. Vivaldi
m.v.v. Donna Littchen
Moeder van vader Sarafina
v.m.v. Scolari
m.m.v. Winora
Moeder Qualifying
Vader van moeder Quaterback
v.v.m. Quaterman
m.v.m. Passionata
Moeder van moeder
v.m.m. De Niro
m.m.m.