We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

𝗚𝗲𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗼𝗻𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝘁 𝗽𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗼𝗺 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿 𝘂𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻!

Als gepassioneerde amazone ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen en kans om verder door te groeien in de dressuursport. Denk hierbij aan het verder doortrainen van het paard en uitbrengen op wedstrijden wegens tijdelijke uitval van de huidige ruiter/amazone, een paard dat na de dracht weer opgepakt moet worden of een paard dat zich al bewezen heeft maar nog niet toe is aan pensioen.

Zelf ben ik gediplomeerd Basic Instructor Classical Dressage (NCSAH) en ORUN 3 Instructeur en heb ik ervaring in het trainen en uitbrengen van dressuurpaarden. Ik train volgens de principes van de klassieke dressuurkunst, waarbij niet alleen het technische aspect (functioneel en biomechanisch trainen) een belangrijke rol speelt, maar ook de mentaal/emotionele ontwikkeling van het paard. Daarnaast word ik begeleid door een GP amazone en volg ik momenteel bij de NCSAH het sporttraject Fase A en de opleiding Work in Hand Instructor.

Uiteraard beschik ik over eigen vervoer, ben ik op zoek naar een paard dat al verder is opgeleid (min Z, bij voorkeur hoger) en verplaatst mag worden (stalling in Breukelen, omgeving Utrecht, met alle faciliteiten).

Heb jij of weet jij iemand die op zoek is naar een (tijdelijke) professionele amazone die het paard verder doortraint en/of uit brengt op wedstrijden? Neem dan graag contact met me op!
𝗘𝗺𝗮𝗶𝗹: 𝗺𝗮𝗹𝗼𝘂𝗽𝗲𝗻𝗻𝗲𝗿𝘀@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺
𝗧𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗼𝗻𝗻𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿: 𝟬𝟲𝟴𝟮𝟭𝟭𝟰𝟱𝟭𝟵

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.