We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Exceptioneel landgoed op een idyllische locatie: een gemoderniseerde familieboerderij met hippische faciliteiten, nieuw zonnepanelensysteem en maar liefst 271 hectare land in het middenwesten van Jutland in Denemarken.
De hoeve was oorspronkelijk als een jachthuis gebouwd rond 1930. Dit gebouw is in 1998 volledig gerenoveerd en tot circa 2007 continu gemoderniseerd. Alle bijgebouwen zijn in 2010 voorzien van nieuwe rode stalen daken.  
De carréboerderij ligt op een prachtige locatie met een 1 km lange, verharde oprijlaan en is goed gelegen nabij vele steden met winkels, leuke markten en alles voor de dagelijkse benodigdheden (dichtstbijzijnde stad ca. 10 km). In 28 minuten (met de auto) bereikt u de indrukwekkende Ringkøbing Fjord en de internationale luchthaven in Billund    

Het pand bestaat uit een pittoreske hoeve, meerdere gebouwen in vierkantshoevestijl, 4 grote hallen - waaronder een binnenrijbaan - met in totaal ruim 9.000m² bruikbare ruimte.
Boven op de heuvel staan ​​twee huurwoningen van elk ca. 200 m², een dubbele carport en een tuinhuisje. De 3e woning heeft een woonoppervlakte van ca. 70 m² en is gelegen in de vierkantsboerderij.    
Het landgoed is in de loop van de tijd gecultiveerd met landbouw, bosbouw en veeteelt. Tegenwoordig wordt het bouwland verpacht voor agrarische akkerbouwbedrijven. (De huurovereenkomsten kunnen uiteraard worden opgezegd).
Het bos wordt beheerd door het bosbedrijf HedeDanmark.
Hier vind je ook een proefproject met moderne eiwitproductie (meelwormkwekerij), die ook te koop kan zijn. Inkomstenbronnen uit verhuur (3 woningen & een appartement van 60m² - totaal ca. 530 m2 woonoppervlak), verhuur van landbouwgrond en het toekomstperspectief van een zonnepark met indrukwekkende cijfers.  

Hippisch gedeelte:
Binnenmanege 20 x 60 meter,  Buitenrijbaan 50 x 70 meter,  19 paardenboxen ((heel veel) meer boxen mogelijk) Solarium,   Stapmolen,   Paddocks.   

Het nieuw geïnstalleerd zonnepanelensysteem (66kWp) dekt het volledige elektriciteitsverbruik van de hele complex (behalve de elektriciteit voor kunstmatige irrigatie in het veld).
Water voor irrigatie uit eigen putten/bronnen.
E-laadstation (snel laden voor elektrische auto's) in garage met elektrische roldeur.  
Dronevideo volgt.    

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie die door onze klant aan ons is verstrekt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van deze informatie.     Bewijs van solvabiliteit vereist.