We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige valkkleurige hengst met veel bravoure. (Kan uiteraard gecastreerd worden)
Rivers Dancing AS x Thorben 466
Voor een liefhebber die straks de baan in wil met een pony waar iedereen naar omkijkt, is dit een uitgelezen kans. Frank van de Waaldijk is een sterk gebouwde hengst met een heel stoer voorkomen. In beweging heeft hij veel ruimte en expressie. Daarnaast toont deze eyecatcher al veel handigheid in zijn galoppade. Op de röntgenfoto's zit een kleine bemerking. Wat zeker niet wil zeggen dat hier ook klinische belemmeringen aan gekoppeld zijn. Hierdoor is Frank wel aantrekkelijk geprijsd.
Deze prachthengst is bij ons geboren en opgefokt en is klinisch top gezond. Frank wordt lichtjes gelongeerd en pakt het werk heel makkelijk op.

Zijn moeder is een Friese merrie die uitblinkt qua werkwilligheid en met succes wordt uitgebracht in de dressuursport. De moeder is bij ons aanwezig en ook te bezichtigen. Vader River Dancing AS is een plaatje van een hengst die hoge ogen gooit in de Duitse Rijpony fokkerij en in de dressuurring.
Frank van de Waaldijk
Geboren: 17 Maart 2021
Stokmaat: 1.52m
AES geregistreerd met volledige stamboom 

Stamboom

Vader Rivers Dancing AS
Vader van vader Riverdance
v.v.v. Rheingold
m.v.v. Pram Psyches Imperia
Moeder van vader Gea
v.m.v. Orchard Limb-Lopper
m.m.v. Coelenhage's Helma
Moeder Twinkel van de Waaldijk
Vader van moeder Thorben 466
v.v.m. Ielke
m.v.m. Hester fan Fjildzicht
Moeder van moeder Hipke van de Waaldijk
sport
v.m.m. Loadewyk
m.m.m. Sierkje van de Waaldijk
Ster Pref Prest