We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wauw, wat een kans! Met een indrukwekkende vader- en moederlijn heeft dit hengstveulen alle potentie om uit te groeien tot een succesvol 1.60 springpaard.

Thiago van 't Fort is een hengstveulen van Carrera VDL uit een merrie van Glasgow van ’t Merelsnest (Gersina VDM) geboren op 6 april 2023. Met Carrera VDL als vader heeft dit veulen de beste springkwaliteiten meegekregen. Carrera VDL heeft zelf bewezen een uitzonderlijk springpaard te zijn en heeft dit ook doorgegeven aan zijn nakomelingen. 

Maar dat is nog niet alles. Gersina VDM is de zus van maar liefst 4 succesvolle 1.55 en 1.60 paarden. Heechiems Tersina won internationale Grand Prix's met Nathalie van der Mei en Angelica Augustsson, Bersina sprong in 1.55m klassen met Albert Zoer en Daniel Etter, Cirsina sprong met Willem Greeve en Dundas sprong in 1.60 met Laura Penele. Deze lijn zit absoluut vol sport.

De derde moeder Ersina II heeft nog eens paarden gebracht op 1.60 niveau en de vierde moeder bracht opnieuw een paard op 1.60 niveau.

Ben jij degene die deze stam naar een 4e generatie van 1.60 paarden brengt? Mis deze kans niet en geef dit veulen de kans om zijn potentieel te benutten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2469765/thiago-van-t-fort

Stamboom

Vader Carrera VDL
Vader van vader Cardento
v.v.v. Capitol I
m.v.v. B-Estelle
Moeder van vader Vantiels Esprit
v.m.v. Baloubet du Rouet
m.m.v. Esprit
Moeder Gersina VDM
Vader van moeder Glasgow van 't Merelsnest
v.v.m. Nabab de Reve
m.v.m. Wendelina van 't Merelsnest
Moeder van moeder Jersina
v.m.m. Nimmerdor
m.m.m. Ersina II