We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

(Nieuwe advertentie)

Geweldige sportpony aangeboden. 

Lizzie is een 5jarige welshpony merrie van 1.26m. 

Ze is vanaf 2,5jaar in ons bezit en mag nu verhuizen.
ze heeft reeds 2 mooie veulens gekregen. Laatste veulen is nog in ons bezit. Uiteraard is ze al afespeend en weer volop in training. 

Lizzie heeft 60cm gesprongen en veel parcours ervaring. Ook heeft ze veel oefencrossen gesprongen. Merrie springt altijd en kijkt nergens naar! Met springen kan ze zich wel sterk en soms heeft ze iets te veel lol (🙊) maken maar rent absoluut niet naar de hindernissen toe. Ze zou zeer geschikt zijn als hunterpony! 

Daarnaast is ze ook M1 dressuur geklasseerd. Hier ligt echt haar talent. In training loopt ze op Z1 niveau. Ze is super intelligent en leergierig. Ze is echt een eyecachter in de ring!! 

Lizzie heeft ook meegedaan aan meerdere zadelrubrieken tijdens welshshows. 

Met haar jonge leeftijd heeft ze al super veel gezien en gedaan. 

Ondanks dat de pony eigenlijk super braaf is verkopen we haar niet als beginnerspony. Lizzie verwacht van haar ruiter dat ie netjes rijdt en duidelijk leiding geeft. Het is geen pony die de ruiter meeneemt met rijden. 
Ze kan prima met een beginner rijden maar dan zou ie bijgereden moeten worden zodat de pony uitdaging houdt. Zo hebben wij dat afgelopen jaren ook gedaan. 

Deze unieke pony valt in de hoge prijsklasse! 
Keuren kosten koper
Interesse tel 0650908371graag appen of bellen. Op mail wordt niet gereageerd 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.