We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvol 6 jarig springpaard: Marjolita.

Professioneel opgeleid door ervaren ruiter. Paard heeft een goede basis gekregen en springt momenteel gemakkelijk parcoursen van 100/110 meter. Zeer mooi model modern springpaard. Veel potentie voor de hogere klassen. Paard is kerngezond en heeft veel plezier in het springen. Fijn, meewerkend karakter en een plezier om dagelijks mee aan het werk te zijn. Marjolita heeft veel bloed en karakter, wil graag voor je werken en gaat probleemloos mee op concours, naar het bos of de hoefsmid.

Marjolita komt uit een zeer goede stam waarbij moeder Waylita (Quasimodo Z) inmiddels diverse goede sportpaarden heeft voortgebracht:
- Kaijalita (2015 - Arezzo) - springt inmiddels 140 onder Ernesto Canseco
- Jolita (2014 - Arezzo) - springt inmiddels 145/150 onder Annelies Vorsselmans
- Iljalita (2013 - Van Gogh) - nog in ons bezit en momenteel gereden door Ernesto Canseco in het 145

Marjolita is door ons gekocht rechtstreeks van de ons bevriende fokker nadat we ook Kaijalita en Iljalita al zelf hadden opgeleid. We hebben veel vertrouwen in de potentie van Marjolita maar verkopen het paard momenteel vanwege een zware blessure bij de amazone. We hebben momenteel te veel paarden op stal staan en zoeken een goede plek voor Marjolita waar haar potentie verder tot ontwikkeling kan worden gebracht.

Alleen serieuze reacties telefonisch: 0031-6-52306206.
Hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader FALAISE DE MUZE
Vader van vader WANDOR VAN DE MISPELAERE
v.v.v. LANDOS S
m.v.v. SISTER PLEASURE MISPELAERE
Moeder van vader WALNUT DE MUZE
v.m.v. NABAB DE REVE
m.m.v. QERLY CHIN
Moeder WAYLITA
Vader van moeder QUASIMODO Z
v.v.m. QUIDAM DE REVEL
m.v.m. CALOMA Z
Moeder van moeder FIONA
v.m.m. AHORN
m.m.m. SYOLITA