We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van fokker te koop BWP merrie 5 jaar.

Selah VDE heeft een super ingesteldheid laat zich fijn rijden en leert snel. Heeft een fijne galop kan gemakkelijk verruimen / verkorten. Tijdens een springparcours maakt ze geen fout is zeer voorzichtig goede reflex en springtechniek.  

Selah heeft in het winter seizoen 2022 – 2023 in Sentower Future Stars Academy voor 5 jarige verdienstelijk gelopen met een 1e en 4e plaats, tijdens de finale een top 20 plaatsing. Heeft 1 jaar wedstrijd ervaring we trainen haar momenteel op 1.05 – 1.15m.  

Selah is goed geschoold en gemakkelijk te rijden ook geschikt voor ruiters die de overstap maken van pony naar paard, om een goede start te maken in de springsport en samen door te groeien naar een hoger niveau. Braaf en eerlijk paard geen stalgebreken, gemakkelijk op de trailer en in het verkeer. Röntgenologisch goedgekeurd.  

Wordt verkocht omdat er weer jonge paarden bijkomen uit eigen fokkerij.  

Selah is een nakomeling van Dizinda (Elite, Prok) uit de KWPN merrielijn 106 met verschillende internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten zoals: Authentic (olympisch goud, winnaar in Aachen, Calgary, Spruce Meadows) en volgende CSI5* 1.60m paarden About a Dream, Vayana, Haydn, Nobody, Olinda, Dilano.  
Prijsklasse € 25.000 - € 30.000

Stamboom

Vader Cicero
Vader van vader Carthago
v.v.v. Capitol I
m.v.v. Perra
Moeder van vader Rendez-vous van Paemel
v.m.v. Randel Z
m.m.v. Granie
Moeder Dizinda
ELITE, PROK
Vader van moeder Verdi
v.v.m. Quidam de Revel
m.v.m. Clarissa
Moeder van moeder Zinda
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Zinda

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Sentower FSA 2022 1.00 4e plaats
Sentower FSA 2023 1.05 1e plaats
Sentower Final FSA 2023 1.05 21e plaats