We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer mooie prok en d-oc gecertificeerde ster merrie uit de cara stam.

Tijdens de keuring in Houten is door Johan Hamminga aangegeven een merrie met een hele mooie zelfhouding en veel balans, changeert makkelijk. Totale score 75ptn

 Omara is in december 2022 /januari 2023 zadelmak gemaakt en na ongeveer 2 maanden begon ze erg veel protest te geven, met name onder het zadel waardoor ze niet meer te rijden was. Wij hebben door eliminatie samen met dierenartsen, chiropractor, osteopaat en uiteindelijk Faculteit Utrecht en dierenkliniek Hofma en van Gelder wat eraan de hand was.

Uiteindelijk is door de dierenarts een inschatting gemaakt dat uiteindelijke sport-belastbaarheid matig is en ze hierdoor niet meer geschikt is voor  de dressuur of springsport.

Eventueel is behandeling is mogelijk met Shock wave en groeifactoren.
 Omara is niet kreupel en daarom uitermate geschikt voor de fokkerij omdat deze blessure niet doorgeeft aan een volgende generatie. Wij kunnen haar helaas niet houden vanwege te weinig ruimte en geen grasland. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die met deze prachtige merrie een mooie toekomst tegemoet gaat.
Prijs is onderhandelbaar voor een mooie toekomst in de fokkerij
Omara is te bezichtigen in Ermelo  en wij zijn te bereiken via mobiel 06-11061935


Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rastede
elite,pref,prestatie,ibob,prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Helmacara
ster,prok
Vader van moeder Briljant
v.v.m. Uphill
m.v.m.
Moeder van moeder Larissacara
keur,prestatie
v.m.m.
m.m.m.