We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop i.v.m. te veel | drachtige 8-jarige galaxie x parcival merrie | Ladaula Mirna

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1818092/ladaula-mirna

Ladaula verwacht 18 maart a.s. een veulen van de hengst One Million (Vivaldi x Apache). Wij hebben haar gekocht als twenter. Ze is toen klinisch en röntgenologisch goedgekeurd (geen foto’s van de hals en rug laten maken). Verder loopt ze op ongeveer L-niveau maar wordt ze verkocht als fokmerrie (wel te bezichtigen onder het zadel). Dit omdat we een goede en passende plek voor haar zoeken; hoewel ik na een vakantie van meerdere weken zo weer kon opstappen (ze is wel gelongeerd) is ze niet altijd even makkelijk met rijden. Meestal is er niets aan de hand maar als ze ergens niets langs wil en ik maak er een punt van dan maakt zij er ook een punt van :).

Twee jaar geleden heeft ze een merrieveulen van Desperado gekregen; zij is nog in ons bezit (en is te bezichtigen). Zowel van de Desperado als van de One Million was ze in een keer drachtig. 

Ladaula is makkelijk in de omgang, heeft geen stalondeugden, is braaf bij de hoefsmid en kerngezond. 

Filmpjes zijn via whatsapp beschikbaar.Stamboom

Vader Galaxie
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zon Terra
Elite, EPTM (drs), pref, pres
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vorstin Mirna
Elite, prok, sport (dr)
Vader van moeder Parcival
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Mirna
Pref, prest, ster
v.m.m.
m.m.m.