We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 Wegens privéomstandigheden moet ik mijn prachtige, lieve, sociale en spontane merrie verkopen. La Fuente (Liona) kent de basis en heeft 3 correcte en fijne gangen. Helaas door de omstandigheden kan ik haar tot mijn spijt niet meer verder trainen en uitbrengen in de wedstrijden. 

Ze is ieder jaar netjes bij de tandarts geweest, iedere 5/6 weken naar hoefsmid en ieder jaar keurig de entingen gehad! (Ook geënt voor rhino) Ze is super braaf bij de dierenarts, tandarts en hoefsmid. Ze staat keurig stil bij het poetsen, opzadelen, op en afstappen en voetjes afspoelen. Ook op de trailer is het geen probleem, geen stalgebreken en ze kent de stap/trainingsmolen. 

Let op! Deze dame is sensibel waardoor ze helaas niet geschikt is voor de onzekere en beginnende ruiter. Het is wel een dame met karakter en pit en vind het fijn om aan het werk gezet te worden, ze is erg leergierig.

Voor vragen en/of interesse stuur mij gerust een bericht.
Foto's en video's op aanvraag beschikbaar!

Wie gaat met deze prachtige dame verder aan de slag?! 

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Part two
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zansuela
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Nietia
v.m.m.
m.m.m.