We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

For sale!!

Poche 's (v. Daily Diamond), onze eigen gefokte merrie uit de merrie Trésor (Jazz x Fantast). Poche is een prachtige merrie met een geweldige uitstraling. Ze is sinds kort beleerd onder het zadel, wat ze goed oppakt. Ze heeft veel potentie voor de dressuur en laat veel talent en elegantie zien in haar gangwerk.
Poche is niet alleen een getalenteerd paard, maar vooral ook heel lief. Ze heeft een zacht karakter en zal je nooit teleurstellen. Ze is makkelijk in de hand en heeft geen stalondeugden.

Met haar geweldige afstamming en getalenteerde bewegingen, heeft Poche alles in huis om te slagen in de dressuursport. Ze is klaar om haar nieuwe eigenaar te ontmoeten en samen met hem/haar te werken aan haar toekomstige carrière.

Poche is röntgenologisch volledig gekeurd zonder opmerkingen.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op om Poche te ontmoeten. We zijn er zeker van dat je net zo verliefd op haar zult worden als wij.

Stamboom

Vader Daily Diamond
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tresor
Ster
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Imagine
pref. prest.
v.m.m. Fantast
m.m.m.