We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super springende 3 jarige hengst van Pommerol de muze x Diarado te koop! Prime Time beschikt over veel kwaliteit wat hem zeer geschikt maakt voor de (hogere) springsport. Een echt damespaard; sjiek hoofd, goede bewegingen, super karakter. Springt met een goede techniek en veel afdruk. Prime time beschikt over veel bloed wat hem ook zeer geschikt zou maken voor de eventingsport. Hij is recent Röntgenlogisch en klinisch goedgekeurd voor de sport. 

Vader van Prime Time is de goedgekeurde BWP-hengst Pommerol de muze (Emerald van t ruytershof x Kannan). De moeder van Prime Time (Diarado) is een halfzus van de goedgekeurde hengst Zapatero Vdl. 
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2140048/prime-time-vg

Wij hebben Prime Time als veulen aangekocht en hij is opgegroeid in een groep van vier hengsten bij ons aan huis, hij is altijd veel in de hand geweest. Tevens altijd tijdig ontwormd/bekapt/ingeënt. Prime time is een fijne hengst in de omgang; staat gewoon buiten op de wei langs andere paarden. 

Hij wordt momenteel rustig aan zadelmak gemaakt en pakt dit goed op. Kortom: echt een super sportpaard waar je zo mee aan de slag kan. 

Prime time valt in de hogere prijsklasse. 

Voor verdere vragen of video’s graag appen naar 0681028852 of mailen naar info@primusequumstables.nl.

Tevens  meerdere (jonge) spring- en eventingpaarden te koop! 

Stamboom

Vader Pommerol de muze
Vader van vader Emerald van ‘t ruytershof
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader La Chica de Muze
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fanieta P
Elite, EPTM (spr), prok
Vader van moeder Diarado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Manieta
Elite, pref, prest, prok, sport (spr)
v.m.m.
m.m.m.