We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Mercedes Actros Gigaspace voorzien van de prachtige kleur Porsche Crayon Grey is het bewijs dat luxe en comfort hand in hand gaan met veiligheid. Het comfort vanuit het leefgedeelte is doorgetrokken in het paardengedeelte waarbij de veiligheid en het welzijn van de paarden tijdens de reis voorop staan.

De vrachtwagen te besturen met rijbewijs C heeft een geavanceerd veiligheidssysteem, MirrorCam, gedeeltelijk automatische rijfuncties en is voorzien van alle opties daardoor een fantastische rijervaring gegarandeerd is.

Het compleet uitgeruste paardengedeelte biedt voldoende ruimte voor 6 paarden die diagonaal op de vrachtwagen staan. Om de paarden zo comfortabel en ontspannen mogelijk de reis te laten ervaren is het paardengedeelte voorzien van 3 ventilatoren en schuiframen achter de paarden. Ook is er LED dag en nacht verlichting aanwezig, een tempratuursensor en camera met een display in de cabine en een watervaste antislip vloer.

Vanuit het paardengedeelte is via de deur een royale living voor 6 personen te betreden die echt van alle gemakken is voorzien. Door middel van een pop-out systeem kan er een zeer ruim en open zitgedeelte worden gecreëerd. Ook is de living voorzien van een ruime zitbank en flatscreen televisie. De vrachtwagen is uitermate geschikt voor langere reizen en het gebruik op meerdaagse evenementen door de ruime keuken, badkamer met toilet en de grote hoeveelheid opbergruimte.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden en eventueel aanvullende mogelijkheden met u door.