We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van fokker te koop KWPN ruin 1.67m, 4 jaar. Is super voorzichtig, goede reflex en springtechniek, veel atletisch vermogen. Is nog niet zo lang zadelmak wordt momenteel getraind in dressuur en springen, heeft nog geen ervaring in het parcours.  Is gemakkelijk in de hand en heeft een fijne galop. Gaat goed op de trailer en is braaf bij de hoefsmid.
Röntgenologisch en klinisch goedgekeurd.  

Moeder Latoya VDE (KWPN Elite, IBOP springen, D-OC) is in 2022 tijdens de KWPN finale voor 6 jarige in de top 10 geëindigd (Tops International Arena) en geselecteerd voor het World Championship for Young Horses in Lanaken. Latoya VDE komt uit een moederlijn van de VDL Stud  met 4 Preferent, Prestatie merries achter elkaar. Grootmoeder Annacinthe VDL (Indoctro x Emilion) KWPN Elite, Preferent, IBOP springen, PROK) heeft ook het KWPN Prestatie label met haar internationale nakomelingen. Zoals High Point VDL CSI5 – 1.50 wordt momenteel in Wellington Amerika uitgebracht door de dochter van Steve Jobs.

Prijsklasse € 15.000 – € 20.000

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2497335/o-conner-vde

Stamboom

Vader Comme il Faut
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ratina Z
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Latoya VDE
ELITE, IBOP-(SPR), D-OC
Vader van moeder Gaultier VDL
v.v.m. Baloubet du rouet
m.v.m.
Moeder van moeder Annacinthe VDL
ELITE, Preferent, prestatie, IBOP-(SPR), PROK
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Kyacinthe
Preferent, prestatie, ster