We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ter overname aangeboden:
Onze Roxy van Orchard Boginov x Cupkeshof Winobert. Een prachtige bruine pony van 1,48 uit 2012.

Een merrie die zich inmiddels bewezen heeft in de sport op het hoogste niveau, evenals de lijnen voor haar. Roxy was als 3 jarige sectie kampioen en reserve dag kampioen. Een jaar later werd zij bij de Divoza kampioenschappen dressuur pony's beloond met een prachtige 8 voor haar exterieur en een 7,5 voor haar algemene indruk.

Omdat het welzijn van onze Roxy voorop staat en zich inmiddels heeft bewezen heeft in de dressuur, zoeken wij voor haar een plek waarin het werken op een andere aangeboden wordt dan onder het zadel in de dressuurring. Na een blessure is Roxy niet meer op haar oude niveau teruggebracht. Het werk wat wij Roxy nu aanbieden bestaat uit recreatief rijden, dressuurmatig grondwerk, longe aan de lange lijnen en vrijheidsdressuur, wat zij makkelijk oppakt en van geniet. Roxy is met regelmaat in het bos te vinden, waar ze ook erg van geniet. 

Vanwege haar afstamming zou Roxy ook geschikt zijn als fokmerrie. De moeder van Roxy heeft een prachtige Palomino kleur. Het karakter van Roxy zou ik omschrijven als leergierig, mensgericht, lief en zo het een echte merrie betaamd ook pittig en energiek. Roxy is makkelijk te laden en braaf bij de hoefsmid en dierenarts. Ze kent een goed algemeen management waarbij tandarts, osteopaat, inentingen en ontwormen een meer dan logisch onderdeel zijn. Het is haar aan niks te kort gekomen. Nu mijn dochter qua ambitie en lengte af gaat wijken van dat wat passend is bij Roxy, zoeken wij met enorm veel pijn in ons hart naar de ultieme match en een 5 sterren huisje. 
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.
Voor vragen of filmpjes graag een bericht.

Stamboom

Vader Orchard Boginov
Fokpremie, preferent, sport
Vader van vader Verona's Bo-Gi
Preferent
v.v.v. Vita Nova's Celestro
Sport, prestatie
m.v.v. Thrianta's Nathalie
Keur, preferent
Moeder van vader Orchard Perestrojka
Keur, elite
v.m.v. Vita Nova's Golden Boris
Elite
m.m.v. Orchard's Bonne Louise
Ster, preferent
Moeder Rebecca
Sport
Vader van moeder Cupkeshof Winobert
v.v.m. Thraintas Norbert
m.v.m. Waalbeek's Zamora
Elite
Moeder van moeder Anjershof Romy
Keur, preferent, prestatie
v.m.m. Anjershof Rocky
Elite, sport, prestatie
m.m.m. Orchard Miss Martine
Keur, elite