We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bloedmooie D pony ruin van 7 jaar oud

Cookie is een prachtige D pony schimmel met een gouden karakter. Hij heeft mooie gangen en kan ook een leuke sprong maken, is hierin ook niet kijkerig op kleuren etc. Helaas heeft hij veel meegemaakt in zijn leven waardoor het een sensibele pony is die veel geduld en kennis vraagt. Als je deze pony met geduld, kennis en kunde opleid kun je er een geweldige pony aan hebben. Hij heeft al veel stappen gemaakt maar is nog lang niet klaar. Bij ons is er te weinig tijd om hem te ontwikkelen naar wat hij kan en dat is ook de reden dat we voor hem opzoek zijn naar iemand die die tijd wel heeft en daar energie in wil steken. Hij is braaf bij de tandarts, hoefsmid, ostheopaad etc maar ook dan geld, alles met geduld dan is er niks aan de hand.

We zijn niet opzoek naar iemand die er geld aan denk te kunnen verdienen of waar hij binnen een aantal jaar weer weg moet want daar is hij al te vaak voor verhuisd. 

Denk jij het perfecte huisje en kunde te hebben? Stuur dan gerust een berichtje. Gelieve niet te bellen ivm onregelmatige werktijden

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.