We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: de ultieme kinderpony

Met pijn in ons hart bieden wij onze Geky te koop aan. Helaas groeien de pony’s niet mee en hebben wij er een grotere pony naast staan waardoor wij nu voor Geky een nieuw 5 sterren + huisje gaan zoeken.
Geky is superbraaf aan de hand en onder het zadel en gek op aandacht. Hij is goud eerlijk en heeft al heel wat gezien o.a. bos, heide, bixie cross wedstrijden, marathon wedstrijden enzv hij is dan ook super makkelijk in de omgang. Hij heeft een groot knuffelgehalte en kan uren stilstaan om geborsteld en geknuffeld te worden.
Hij is rustig bij de hoefsmid en zijn entingen zijn altijd door de dierenarts gedaan en hij is ieder jaar naar de tandarts geweest.

Hij heeft de looks, de beweging en het karakter van een droompony! Momenteel is hij L1 geklasseerd en hij wordt over twee weken uitgebracht in het L2. Vorig jaar was hij samen met mijn dochter zelfs overall kampioen van de Almelose ruiterdagen.

Wij zijn voor hem ook echt opzoek naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ huisje want dat verdiend hij! En hij gaat alleen weg als wij er een goed gevoel bij hebben. Geky is zijn gewicht in goud waard!
Hij is geen koopje en wordt verkocht inclusief al zijn toebehoren.

Stamboom

Vader Vlonderzicht’s Harm
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.